Benvinguts a Albaro Languages, que s'especialitza en la traducció, l'interpretació i l'ensenyança de l'albanès, el romanès, el basc i el català.

                       

 

 

Benvinguts a ALBARO!

 

ALBARO (les dues primeres lletres en anglès de les tres llengües principals en les que m'especialitzo: ALbanian, BAsque i ROmanian) concretament és Chris Hughes, un lingüista amb més de vint i cinc anys d'experiència i l'anglès com llengua materna.  M'especialitzo en la traducció i l'interpretació de l'albanès, el basc, el romanès, el català (inclòs el valencià) i el castellà, i soltant la traducció escrita de l'holandès, el portuguès, el gallec, l'afrikaans i l'esperanto. També dono lliçons del romanès, l'albanès i el basc a lingüistes professionals.

 

Els temes principals en els que m'especialitzo són: publicitat/relacions públiques, govern/política, periodisme, la llei/certificats, medicina general, comerç general i lingüística, però si vostè té una altra petició en una de les meves llengües, amb molt plaer la discutiria amb vostè per a establir si poc ajudar-lo.  Entre els projectes que he realitzat últimament són: la transcripció i la traducció d'entrevistes televisives basques, la traducció del romanès a l'anglès de comunicacions de premsa per a una empresa internacional d'assegurança, la traducció d'un qüestionari mèdic albanès sobre condicions respiratòries, traduccions de l'anglès al català d'un assortiment de documents judicials i legals, la traducció del basc a l'anglès de discursos i presentacions i la traducció de l'albanès a l'anglès de projectes de llei per al Consell d'Europa, i l'interpretació consecutiva de l'albanès per a la policia.

 

Em fou otorgat el premi MBE en juny de 2006 per serveis donats a les llengües estrangeres per el govern britànic i sóc membre del Chartered Institute of Linguists (CIoL).

 

 Espero que vostè trobi això que busca en les pàgines web d'Albaro!

 

Chris Hughes MBE, M.A., MCILMirë se erdhët! Bine aţi venit!

 

Ongi etorri! Benvinguts! Benvidos!